Sinds de opening van onze eerste salon in 2005 is Salon B uitgegroeid tot een bedrijf van meer dan honderd mensen, maar toch voelt het als één grote familie. Iedereen kent je naam: van de haarstylisten tot het office team én de directeuren. Salon B is een bedrijf zonder hiërarchie. Wij geloven niet in hokjesdenken, maar wel in werkgeluk, coaching en naar elkaar luisteren. Zelfs in onze salons, is er geen salonmanager met weer een manager daarboven. Hierin zijn we uniek binnen de kappersbranche.

Je kunt Salon B-vestigingen vinden op acht locaties in Nederland: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam (Centrum en Oud-Zuid), Arnhem, Den Bosch, Hilversum en Utrecht. Daarnaast hebben we verschillende zusterbedrijven, waarmee we nauw samenwerken: B Academy – een onafhankelijk opleidingsinstituut voor kappersopleidingen, visagieopleidingen en modeopleidingen – en Soda Hair Studio; onze zustersalons in Amsterdam en Utrecht.

Samenwerken, vertrouwen, groei en verbinding

Er heerst een informele sfeer, waarbinnen samenwerken, vertrouwen, groei en verbinding de sleutelwoorden zijn. De mening van elk teamlid is voor ons even belangrijk, want iedereen levert een belangrijke bijdrage die het geheel versterkt. Onze salonteams zijn zelfsturend en bestaan uit een coöperatie gevormd door zelfstandig ondernemers en haarstylisten in loondienst. Op alle vlakken bieden we ondersteuning, zodat jouw business snel en op een gezonde manier kan groeien, terwijl jij een fijn gevoel van zekerheid ervaart. Je bent omringd door mensen die jou graag vooruit willen helpen.

vacature salon assistent

The salon experience

Voor sommige mensen is een kappersbezoek een ‘moetje’; net zoals je soms een afspraak bij de tandarts hebt, moet je af en toe geknipt worden. De klanten van Salon B denken daar anders over!

Wij willen graag dat een afspraak bij Salon B iets is waar onze klanten naar uitkijken. Niet alleen omdat ze supermooi haar willen, maar ook omdat Salon B een fijne plek is waar je lekker verwend wordt. We willen graag dat iedereen die bij Salon B binnenloopt zich op zijn of haar gemak voelt en een vertrouwd gevoel ervaart. De salons zijn verdeeld in verschillende zones en elke zone heeft unieke toevoegingen om de klantbeleving te optimaliseren. Zo begint iedere afspraak in de Advice Zone, face-to-face aan de bartafel (je klant voor het eerst zien met nat haar in de stoel is een serious no-go). In de Shine Zone wordt het haar gewassen, terwijl de klant ontspannen ligt in een sfeervolle ruimte met gedimd licht. De rest kun je het best zelf ontdekken tijdens een salonbezoek. We geven je graag een rondleiding!

Bij Salon B vind je ware hair lovers: haarstylisten met passie voor hun vak, aandacht voor hun klanten en liefde voor het mooiste materiaal waar je maar mee kunt werken: haar.

Wil je weten wat Salon B jou nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje bij onze vacatures…

Vacatures voor haarstylisten

kappersvacature bij Salon B

Overige salonvacatures

Vacatures Head Office

Vacature booker

Ben je op zoek naar meer informatie over onze behandelingen en locaties? Ga dan naar:
Ga naar www.salonb.nl

Ontmoet je toekomstige Salon B-collega’s…

Jill van Veen, haarstylist bij Salon B in Arnhem

Rochelle Kyulu, haarstylist bij Salon B in Hilversum

Wil je meer video’s van Salon B zien? Ga dan naar ons YouTube-kanaal voor meer ‘Meet Our Team’-video’s of neem een kijkje achter de schermen bij de salons in onze make-overserie!