Parttime

Uren in overleg

Ervaring in hospitality

Sociale functie

Salon B Amsterdam

2 tot 3 dagen per week

Ervaring in hospitality

Sociale functie

Are you the GEM we’re looking for?

Ben je op zoek naar een baan als receptionist(e) of hospitality medewerk(st)er en lijkt het je geweldig om onze klanten een fantastische ervaring te geven tijdens hun bezoek aan de salon? Dan maken we heel graag kennis met je!

Als Guest Experience Manager bij Salon B ga jij de uitdaging aan om de ultieme belevenis voor al onze klanten te realiseren. Dit doe je door samen met het team in de salon een sfeer te creëren die de verwachting van onze klanten ver overstijgt. Daarnaast zorg je ervoor dat je de gehele salonomgeving overziet en dat elke klant op zijn of haar wenken wordt bediend.

GEM zijn bij Salon B betekent…

TEAM SPIRIT

Team spirit

Je werkt in een salon met gemotiveerde haarstylisten die een passie hebben voor haar.

TRAINING

Training

Je krijgt trainingen in hostmanship en customer service.

Als Guest Experience Manager ben je je ervan bewust dat datgene wat jij doet vaak meer zegt dan woorden. Je hebt oog voor detail, neemt graag initiatief, bent een vraagbaak voor anderen en houdt van mensen. Van nature ben je altijd enthousiast en gepassioneerd aan het werk. Je laat dan ook graag zien dat je een van onze grootste fans bent. Je bent leergierig en neemt actief deel aan de speciale GEM-educatiesessies van Salon B. Doordat jij onze gasten een fantastische ervaring geeft tijdens hun bezoek aan ons, draag je bij aan het succes van Salon B.

Ieder team bij Salon B is weer anders en bestaat uit verschillende haarstylisten die samen verantwoordelijk zijn voor het succes van de salon. Er is geen hiërarchie, dus er zijn geen managers of saloneigenaren. Je werkt uitsluitend samen met gepassioneerde haarstylisten, waarbij jullie gezamenlijke doel is: de klanten van Salon B de allerbeste ervaring geven.

Ervaring op het gebied van en/of een opleiding in hospitality, hostmanship, de evenementenbranche, horeca, toerisme of het kappersvak maken ons erg nieuwsgierig!

Een prima salaris
Vakantiedagen
Reiskostenvergoeding
Speciale GEM-educatiesessies tijdens de Salon B Education Days

Momenteel zijn we op zoek naar een GEM voor locatie Amsterdam (twee tot drie dagen per week).

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer
Vul het formulier hieronder in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

2. Op gesprek
Je komt gezellig bij ons langs, zodat we kunnen kijken of we een goede match zijn.

3. Dagje meelopen
Je loopt een dagje mee in de salon, zodat iedereen kennis met je kan maken en we kunnen zien en voelen of we bij elkaar passen.

4. In dienst
Even een krabbeltje zetten en klaar. Van harte welkom!

Momenteel zijn er helaas geen openstaande vacatures voor deze functie. Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer er bij jou in de buurt een openstaande vacature is? Stuur dan mail naar saskia@salonb.nl.

Momenteel zijn er helaas geen openstaande vacatures voor deze functie. Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer er bij jou in de buurt een openstaande vacature is? Stuur dan mail naar saskia@salonb.nl.

SOLLICITATIEFORMULIER GUEST EXPERIENCE MANAGER

Upload CV (max. 2MB) *

Leave this empty: