vacature salonassistent
vacature salonassistent

Alkmaar, Amsterdam Oud-Zuid & Den Bosch

Erkend leerbedrijf

Uren in overleg

MBO niveau
3 of 4

Jouw carrière als
haarstylist begint hier

Als salonassistent sta je aan het begin van je carrière in het kappersvak. Begin deze daarom goed en start bij Salon B! Wil jij graag samenwerken met gepassioneerde haarstylisten in een superleuk team, waar je snel ontzettend veel leert? Lees dan verder…

Salonassistent zijn bij Salon B betekent…

ERVARING

Ervaring

Je leert snel door ervaring op te doen op verschillende vlakken.

TEAM SPIRIT

Team spirit

Je werkt in een salon met gemotiveerde haarstylisten die hun passie voor haar met jou willen delen.

EDUCATIE

Educatie

Je volgt maandelijks een salontraining en kunt je nieuw opgedane kennis meteen toepassen op de werkvloer.

Als salonassistent assisteer je ervaren haarstylisten bij hun werkzaamheden en help je hen waar je kunt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het wassen, drogen en stylen van het haar en het inzetten en uitspoelen van kleurproducten, maar ook het ontvangen van klanten en het schoonhouden van de salon behoren tot jouw werkzaamheden. Dankzij jou blijft de salon draaien en ziet deze er altijd netjes uit. Jouw rol binnen Salon B is daarom erg belangrijk!

Als salonassistent ben je je ervan bewust dat datgene wat jij doet, bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving van de klant en het succes van Salon B. Je bedenkt continu waar je de haarstylisten nog meer bij kunt helpen, hebt oog voor detail, neemt initiatief en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Uiteraard heb je een passie voor haar, ben je razend enthousiast over Salon B én straal je dat ook uit. Daarnaast ben je leergierig en wil je niets liever dan groeien in het kappersvak.

Ieder team bij Salon B is weer anders en bestaat uit verschillende haarstylisten die samen verantwoordelijk zijn voor het succes van de salon. Er is geen hiërarchie, dus er zijn geen managers of saloneigenaren. Je werkt uitsluitend samen met gepassioneerde haarstylisten, die je de fijne kneepjes van het vak kunnen bijbrengen en je zullen inspireren. In iedere salon is een ervaren saloneducator aanwezig die jou begeleidt, zodat je zeker weet dat je blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen.

Bij Salon B vinden we het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en helemaal tot bloei kan komen. Onze haarstylisten delen daarom met veel plezier hun kennis met je. Wij staan garant voor een gedegen opleiding, zodat je later – als je dat zou willen – als volwaardig haarstylist aan de slag kunt bij Salon B.

Een prima salaris
Vakantiedagen
Elke maand een hele dag training op een zondag
Wat je geleerd hebt, kun je meteen toepassen op de werkvloer
Extra trainingen tijdens de Salon B Education Days

Wanneer je jouw allround kappersopleiding hebt afgerond, heb je de basis van het kappersvak onder de knie. Maar wist je dat dit nog maar het topje van de ijsberg is? Wil jij weten hoe je de basistechnieken kunt combineren, om eindeloos creatief te kunnen zijn met een persoonlijke touch? Wil je het zelfvertrouwen hebben om je klanten uitdagende kleuren te adviseren en om te durven experimenteren? Dan is The Amazing Hairstylist van B Academy dé vervolgkappersopleiding voor jou. Na slechts 21 weken kun jij alle situaties in de salon aan. Lees meer »

Salon B heeft locaties in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam Oud-Zuid, Arnhem, Den Bosch, Hilversum en Utrecht. Zie onze salonwebsite (www.salonb.nl/salons) voor meer informatie over de verschillende salonlocaties. Op dit moment zijn we alleen op zoek naar salonassistenten voor onze locaties in Alkmaar, Amsterdam Oud-Zuid en Den Bosch.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer
Vul het formulier hieronder in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

2. Assessment
Even checken of je de expertise hebt die we zoeken.

3. Op gesprek
Je komt gezellig bij ons langs, zodat we je ook in het echt kunnen ontmoeten.

4. Dagje meelopen
Je loopt een dagje mee in de salon, zodat iedereen kennis met je kan maken en we kunnen zien en voelen of we bij elkaar passen.

5. In dienst
Even een krabbeltje zetten en klaar. Van harte welkom!

Momenteel zijn er helaas geen openstaande vacatures voor deze functie.

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer er bij jou in de buurt een openstaande vacature is? Stuur dan een mail naar  adinda.breukelman@salonb.nl. Geef duidelijk aan in je mail welke Salon B locatie jouw voorkeur heeft, je volledige contactgegevens, je motivatie en bij voorkeur voeg je een CV toe in de bijlage. Incomplete aanvragen worden niet behandeld.

SOLLICITATIEFORMULIER SALONASSISTENT (ALLE LOCATIES)

Ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn? Vul dan nu het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Geef duidelijk aan in je motivatie welke Salon B locatie jouw voorkeur heeft,

Upload CV (max. 2MB) *

Leave this empty: