kappersvacature bij Salon B

Als haarstylist bij Salon B heb je de vrijheid om zelf te kiezen hoe jij met ons samenwerkt. Dat kan als kapper met een vast contract of als zelfstandig ondernemer; net wat het best bij jou past. Ben jij een initiatiefrijke haarstylist met een passie voor haar én voor mensen? Wil je werken in een salon waar de customer experience vooropstaat en waar geïnvesteerd wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij misschien wel een match made in heaven

De vijf eigenschappen van een succesvolle Salon B-haarstylist:

GOEDE COMMUNICATOR: Je hebt een eerlijke en open communicatiestijl en je weet hoe belangrijk het is om te luisteren, ook tussen de regels door, om de wensen en behoeften van je klant in kaart te brengen.

TEAM-MINDED: Je staat open voor feedback, want je weet dat dit je vooruit helpt. Je vindt het fijn om anderen ook te zien groeien en begrijpt dat het succes van je collega’s bijdraagt aan jouw eigen succes.

INITIATIEFRIJK: Je wacht niet totdat anderen jou motiveren, maar je neemt zelf initiatief. Je bent ook niet bang om hulp te vragen wanneer je ondersteuning nodig hebt.

TALENTVOL: Je hebt de technische knowhow en vaardigheden in huis om mooi haar te creëren en dat tegelijkertijd gezond te houden. Je weet ook dat het belangrijk is om te blijven leren en om jezelf uit te blijven dagen.

PEOPLE PERSON: Je bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Je luistert niet omdat dat hoort, maar omdat je de ander graag wilt leren kennen. Je wilt niets liever dan dat iedereen stralend de salon verlaat en doet er alles aan om daarvoor te zorgen.

Als je deze lijst leest en vindt dat je sommige eigenschappen nog niet voldoende hebt ontwikkeld, don’t panic! De vraag op dit moment is alleen of je daar graag naartoe zou willen werken. Zo ja, dan ontmoeten we je graag om de mogelijkheden van jouw persoonlijke ontwikkelingstraject te kunnen bespreken.

Kies de manier van werken die bij jou past…

Kappersvacature

Alle Salon B-locaties | Fulltime of parttime

ZZP kapper bij Salon B

Alle Salon B-locaties | Fulltime of parttime