Kappersvacature

If you’d prefer to read this page in English, click here

Kappersvacature

If you’d prefer to read this page in English, click here

Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, Den Bosch, Utrecht

Binnen 6 maanden een vast contract

Parttime of fulltime

Veel doorgroei-
mogelijkheden

Een unieke kappersvacature
voor gepassioneerde haarstylisten

Deze kappersvacature is voor jou als jij, als gepassioneerde haarstylist, graag wilt werken in een omgeving van vertrouwen en respect. Vind je het belangrijk om in een salon te werken waar ál je collega’s gemotiveerd en doelgericht zijn, met als doel je klanten de allerbeste ervaring te bieden? Dan zit je bij Salon B goed!

Bij Salon B werk je in loondienst samen met andere haarstylisten en zelfstandig ondernemers in de salon. Uniek aan Salon B is dat wij werken zonder salonmanagers. Je neemt dus zelf de verantwoordelijkheid om de salon samen met je collega’s tot een succes te maken. Daarbij word je ondersteund middels individuele coaching en een inspirerend educatieprogramma. Dat werkt supermotiverend, versnelt jouw persoonlijke groei en draagt bij aan de unieke Salon B-sfeer.

Werken als haarstylist bij Salon B betekent…

VERTROUWEN

Vertrouwen

Wij werken zonder salonmanagers; jij bent zelf verantwoordelijk voor je werkzaamheden.

GROEI

Groei

Er zijn talloze mogelijkheden om jezelf te ontplooien op creatief, technisch en zakelijk vlak.

TEAM SPIRIT

Team spirit

Je werkt samen met gezellige, gemotiveerde collega’s die jou willen helpen om te groeien.

TALENTVOL: Je hebt de technische knowhow en vaardigheden in huis om mooi haar te creëren en dat tegelijkertijd gezond te houden. Je bent al een haarexpert, maar weet ook dat het belangrijk is om te blijven leren, om jezelf uit te blijven dagen en om continu te willen verbeteren.

GOEDE COMMUNICATOR: Je hebt een eerlijke en open communicatiestijl en je weet hoe belangrijk het is om te luisteren, ook tussen de regels door, om de wensen en behoeften van je klant in kaart te brengen. Je neemt een positieve en actieve houding aan tijdens adviesgesprekken.

ERVAREN: Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een salon waar je knip- en kleurbehandelingen zelfstandig hebt uitgevoerd. Werk je nog geen twee jaar in het kappersvak? Misschien dat we dan wel een plekje bij ons lievelingszusje Soda Hair Studio voor je hebben! Mail je cv en motivatiebrief naar Ilona Gugelot (ilona.gugelot@salonb.nl) voor meer informatie.

TEAM-MINDED: Je staat open voor feedback, want je weet dat dit je vooruit helpt. Je vindt het fijn om anderen ook te zien groeien en begrijpt dat het succes van je collega’s bijdraagt aan jouw eigen succes.

INITIATIEFRIJK: Je wacht niet totdat anderen jou motiveren, maar je neemt zelf initiatief. Je weet dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen succes en je bent niet bang om hulp te vragen wanneer je ondersteuning nodig hebt. Je begrijpt hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

PEOPLE PERSON: Je bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Je luistert niet omdat dat hoort, maar omdat je de ander graag wilt leren kennen. Je waardeert de loyaliteit van je klanten en het vertrouwen dat zij in jou hebben. Je wilt niets liever dan dat iedereen stralend de salon verlaat en doet er alles aan om daarvoor te zorgen.

 

Bij Salon B zijn er veel mogelijkheden om door te groeien. Allereerst helpen we je om je volledige potentieel als haarstylist te benutten en leren we je hoe je een succesvolle business opbouwt. Je kunt ervoor kiezen om over te stappen naar zelfstandig ondernemerschap binnen de salon, of misschien ben je wel een geboren educator en geef je graag les aan toekomstige haarstylisten aan onze academy. Via onze zusterbedrijven zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een creatieve of managementfunctie.

Je ontvangt een startsalaris conform cao-richtlijnen. Daarnaast investeren wij in jouw educatieprogramma en ontvang je een bijdrage voor je eigen materiaal. Bovendien krijg je bij wederzijdse tevredenheid al na slechts 6 maanden een vast contract, dus je bent van een vast inkomen verzekerd.

Wij zijn momenteel op zoek naar haarstylisten voor onze salons in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam Oud-Zuid,  Den Bosch, Hilversum en Utrecht. Zie onze salonwebsite (www.salonb.nl/salons) voor meer informatie over de verschillende salonlocaties.

Antwoord jij ‘ja’ op de volgende vragen?

De haarfilosofie, de uitstraling en het imago van Salon B spreken me aan.
Ik neem graag de verantwoordelijkheid voor mijn eigen werkzaamheden.
Ik wil mijn klanten graag de allerbeste service aanbieden.
Ik ben sociaal en kan goed werken in teamverband.
Ik sta ervoor open om mijzelf te ontwikkelen en ik vind educatie belangrijk.

Heb je alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan zijn wij meant to B! Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb jij interesse om bij Salon B te komen werken als haarstylist in loondienst? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 Heb je een brandende vraag? Bel dan direct met Saskia van Ravenzwaaij (Franchise Manager bij Salon B) op 06-31677616.

SOLLICITATIEFORMULIER HAARSTYLIST (ALLE LOCATIES)

Upload CV (max. 2MB) *

Leave this empty: